Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

383 afișări

Un adolescent în vârstă de 15 ani din judeţul Arad a murit pe fondul complicaţiilor de rujeolă

Un adolescent în vârstă de 15 ani din judeţul Arad, bolnav de rujeolă, a murit, joi, în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe, ca urmare a complicaţiilor apărute, acesta fiind al treilea caz de deces din judeţ cauzat de complicaţii ale bolii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Zeci de mii de persoane din municipiul Botoşani, fără apă din cauza unei avarii

Zeci de mii de persoane care locuiesc în municipiul Botoşani nu au apă potabilă, joi, după ce s-a produs o avarie la o conductă care asigură alimentarea cu apă spre centrul oraşului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Circulaţia feroviară între Copşa Mică şi Mediaş, întreruptă din nou, după găsirea altor bombe

Circulaţia feroviară între Copşa Mică şi Mediaş este întreruptă din nou, joi, pentru a doua oară în această săptămână, după ce muncitorii care fac săpături în zonă au găsit, în apropierea liniei ferate, alte patru bombe de aviaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elevilor şcolii din Piteşti care refuză prezenţa unui coleg cu ADHD li s-a scăzut nota la purtare/ Studenţii se pronunţă în favoarea copilului exclus - VIDEO

Elevii clasei a 7-a B ai Şcolii "I.L. Caragiale" din Piteşti vor fi sancţionaţi cu scăderea notei la purtare după ce au protestat, trei zile consecutiv, refuzând să intre la ore, faţă de prezenţa unui coleg cu probleme de sănătate, care i-ar ameninţa şi i-ar agresa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

CNSAS: Marian Munteanu a semnat angajament cu Securitatea şi a turnat un an, sub numele de cod „Ioan”. De ce verdictul este „necolaborare

CNSAS a publicat adeverinţa prin care stabileşte că Marian Munteanu, fostul lider al Ligii Studenţilor din Piaţa Universităţii şi liderul partidului Alianţa Noastră România, nu a colaborat cu Securitatea. Cu toate acestea, CNSAS publică, în preambulul acestei adeverinţe, detalii din dosarul de Securitate al lui Marian Munteanu, din care reiese că acesta a turnat la Securitate în perioada 1988-1989 sub numele de cod „Ioan”, fiind plătit cu 500 de lei pentru serviciile sale, potrivit Gândul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici