Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

1453 afișări

Cel mai mare scandal de spionaj: Directorul Black Cube le-a spus procurorilor DIICOT cum au fost implicate preşedinţia şi serviciile în operaţiune

O operaţiune susţinută de şeful SRI şi de preşedinţie, abuzuri ale Laurei Codruţa Kovesi şi cum s-a desfăşurat acţiunea de spionaj şi după arestarea celor angajaţilor Black Cube la Bucureşti. Toate acestea apar în depoziţia directorul general Black Cube, Dan Zorella, prezentată de Evenimentul Zilei.

Angajaţii Radio România ies azi în stradă. Protestează faţă de eliminarea taxei radio-TV

Angajaţii Radio România au anunţat că protestează, luni, la ora 10:30, în faţa instituţiei faţă de propunerea de eliminare a taxei radio-TV, care se află pe agenda Parlamentului.

Târgul Imobiliar Naţional: vizitatorii vor să cumpere locuinţe inclusiv pentru a le da cu chirie

Aproximativ 15% din vizitatorii Târgului Naţional Imobiliar – tIMOn, care se desfăşoară în Piaţa Constituţiei din Bucureşti – sunt interesaţi să cumpere locuinţe nu pentru folosul propriu, ci pentru a le da cu chirie, au transmis duminică, pentru MEDIAFAX, organizatorii expoziţiei.

O mare fabrică din Arad: „Am adus 60 de muncitori din Ungaria pentru că nu mai găseam în România“

Deşi salariile din Ungaria sunt, în medie, cu 30 - 50% mai mari, există situaţii în care întreprinderile din România ajung să importe muncitori din Ungaria. Deşi salariile din Ungaria sunt, în medie, cu 30 - 50% mai mari, există situaţii în care întreprinderile din România ajung să importe muncitori din Ungaria.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici