Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

138 afișări

Peste o sută de copii de la o grădiniţă din Calafat sunt testaţi de medici, după ce o îngrijitoare a fost diagnosticată cu TBC

Peste o sută de preşcolari de la o grădiniţă din Calafat sunt testaţi de medici pentru a se stabili dacă au tuberculoză, după ce înrgijitoarea unităţii de învăţământ a fost diagnosticată cu această boală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cluj: Şase persoane, între care trei copii, intoxicate cu gaz metan au fost transportate la spital

Şase persoane din judeţul Cluj, cinci din comuna Baciu, între care trei copii, şi una din municipiul Turda, s-au intoxicat, în noaptea de duminică spre luni, cu gaz metan şi au fost transportate la spital, trasmite corespondentul MEDIAFAX.

Pirateria în transportul de persoane, o activitate tolerată şi nesancţionată

Pirateria în transportul de persoane a devenit o activitate tolerată şi nesancţionată de autorităţile române, spun reprezentanţii Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), care va organiza un miting pe 2 noiembrie, la Bucureşti.

Încrederea în economia românească s-a redus în luna septembrie

Încrederea în economia românească s-a redus în luna septembrie, în special pe componenta de anticipaţii, în timp ce prognozele pentru cursul de schimb indică o medie de 4,50 lei/euro pe următoarele şase luni, potrivit sondajului realizat de CFA România.

Oana Mizil, condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Oana Mizil a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese în dosarul în care a fost judecată pentru că şi-a angajat mama la cabinetul de parlamentar, decizia instanţei supreme fiind definitivă.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Malta. Cel puţin cinci persoane au murit / Imagini cu momentul impactului - FOTO/VIDEO

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Malta la scurt timp după decolare, în urma accidentului cel puţin cinci persoane au murit, relatează Reuters online. UPDATE Cei 5 morţi din urma accidentului aviatic din Malta ar putea fi francezi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici