Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

332 afișări

Anchetă în cazul educatoarei din Vrancea, filmată în timp ce lovea copiii în clasă. Inspectorii solicită ca educatoarea să nu mai profeseze în timpul verificărilor - VIDEO

Poliţiştii au început, luni, o anchetă în cazul educatoarei de la o grădiniţă din satul Poiana, comuna Vrâncioaia, judeţul Vrancea, filmată în timp ce lovea copiii şi striga la ei, femeia fiind cercetată pentru purtare abuzivă şi loviri sau alte violenţe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Giurgiu: 200.000 de euro şi circa 5 kg. de metal galben, presupus a fi aur, confiscate la frontieră

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au confiscat 200.000 euro, 3 kilograme de bijuterii şi un lingou de 1,7 kilograme dintr-un metal galben, presupus a fi aur, pe care trei persoane au încercat să le scoată ilegal din ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Taxa Radio-TV a fost reintrodusă în legea lui Liviu Dragnea de comisia de buget a Camerei

Taxa Radio-TV, propusă pentru eliminare prin legea iniţiată de Liviu Dragnea, a fost reintrodusă de comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor prin votul unanim al membrilor comisiei, inclusiv cel al membrilor PSD.

Numărul românilor care lucrează în regim temporar s-a dublat în ultimii 5 ani

Peste 67.000 de persoane au fost angajate în regim de muncă temporară în 2015, dublu faţă de 2010, când erau 30.000 de angajaţi temporari, dar ponderea acestora în piaţa muncii este încă mult sub media UE, potrivit unui studiu al Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT).

Dacian Cioloş a fost desemnat candidatul PNL pentru postul de premier după alegerile parlamentare/Şeful executivului şi-ar fi dat acceptul

Şeful Executivului Dacian Cioloş a fost desemnat luni, de Biroul Politic Naţional al PNL, candidat al partidului pentru postul de premier după alegerile parlamentare, decizia fiind luată cu unanimitate de voturi. Înaintea şedinţei, preşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat că-l va propune pe Dacian Cioloş drept candidat al partidului, precizând că a primit acceptul acestuia în discuţia de luni dimineaţă de la Guvern.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici