Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

695 afișări

Restricţii de trafic în Capitală pentru ceremoniile organizate de Ziua Armatei Române: marş şi retragere cu torţe ale militarilor

Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei anunţă că traficul rutier va fi restricţionat, marţi, în centrul Bucureştiului, pentru desfăşurarea ceremoniilor organizate cu ocazia Zilei Armatei Române.

Guvernul contestă la CCR legea conversiei 

Guvernul contestă la CCR legea privind conversia creditelor din franci elveţieni în lei, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Vaccinul BCG lipseşte din maternităţile din judeţele Argeş, Arad, Suceava, Constanţa şi parţial Alba. Ce răspunde Ministerul Sănătăţii

În timp ce Ministerul Sănătăţii acuză „campaniile iresponsabile” împotriva vaccinării, părinţii care vor să-şi imunizeze copiii sunt în imposabilitatea de a o face pentru că serurile lipsesc. Cel puţin cel împotriva tuberculozei (BCG), destinat vaccinării nou-născuţilor, care nu mai există de luni bune în multe dintre maternităţile din ţară. Ministerul Sănătăţii promite că 64.000 de doze de vaccin vor ajunge, în cursul săptămânii, în unităţile medicale.

ANAF ameninţă proprietarii de apartamente cu verificări şi sancţiuni dure

ANAF doreşte să reducă evaziunea fiscală din chirii şi ameninţă cu măsuri dure împotriva proprietarilor de apartamente care închiriază imobilul şi nu declară veniturile. Pe fondul faptului că proprietarii întocmesc un contract standard cu chiriaşul care rămâne neînregistrat la Fisc, ANAF anunţă că va face controale pentru a depista persoanele care fentează legea şi nu îşi declară venitul suplimentar.

Engleza nu va mai fi limbă oficială a Uniunii Europene după finalizarea Brexit

Danuta Hubner, şefa Comitetului pentru Afaceri Constituţionale al Uniunii Europene (AFCO) a avertizat luni că engleza nu va mai fi limbă oficială a UE după ieşirea Marii Britanii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici