Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

381 afișări

Educatoarea care lovea copiii din grădiniţa din Vrancea, suspendată din funcţie după 5 zile

Educatoarea de la grădiniţa din satul Poiana, judeţul Vrancea, care a fost filmată în timp ce lovea copiii, a fost suspendată, marţi, decizia aparţinându-i exclusiv directorului unităţii de învăţământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Legea dării în plată este parţial neconstituţională, a decis CCR

Judecătorii CCR au admis marţi excepţii la legea dării în plată şi au respins altele, a anunţat preşedintele CCR Valer Dorneanu, precizând că se poate spune că legea e parţial neconstituţională.

Mărturia directorului Black Cube, în dosarul de spionaj: Dragomir (fost director în SRI) spunea că Kovesi şi Coldea au arestat oamenii lui Hellvig

Directorul Black Cube susţine că Daniel Dragomir i-a mărturisit că Laura C.Kovesi şi Florian Coldea au arestat oamenii apropiaţi de Hellvig, iar dezvăluirile despre şefa DNA urmau să ajungă pe masa preşedintelui României. Declaraţia integrală este prezentată de jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul său.

 

Legea Dragnea care anulează peste 100 de taxe a fost adoptată de deputaţi. Taxa Radio-TV a fost ELIMINATĂ

Deputaţii au adoptat marţi Legea privind eliminarea a peste 100 de taxe, inclusiv taxa Radio-TV, iniţiată de Liviu Dragnea, respingând varianta comisiei de specialitate care a stabilit menţinerea taxei pentru posturile de radio şi televiziune publice.

Cioloş explică de ce legea conversiei a fost atacată la CCR: Nu vrem ca din cauza speculatorilor să tragă ponoasele cei care au probleme/Dragnea: Este o probă de dispreţ

Premierul Dacian Cioloş a declarat, marţi, că Guvernul a decis să atace Legea conversiei creditelor la CCR nu pentru că nu este de acord cu ea, ci pentru că trebuie clarificate anumite vulnerabilităţi constituţionale ale legii înainte ca ea să îşi producă efectele, astfel încât să fie aplicabilă.

Lista celor 623 de doctori ai Academiei de Poliţie, publicată. Printre deţinătorii titlurilor se află: politicieni, oameni de afaceri, angajaţi din poliţie ori justiţie - FOTO

Academia Naţională de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" a făcut publică, luni, lista celor 623 de persoane care şi-au obţinut titluri academice de doctori în Drept, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, la Şcoala Doctorală a instituţiei, între 1995-2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici