Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

215 afișări

Un elev din Râmnicu Valcea a fost înjunghiat de un coleg mai mic. Tânărul a ajuns de urgenţă la spital

Un elev în vârstă de 17 ani de la Liceul "General Magheru” din Râmnicu Vâlcea a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost înjunghiat de un coleg în vârstă de 16 ani, altercaţia dintre cei doi petrecându-se chiar în incinta unităţii de învăţământ.

Percheziţii la CNADNR şi la Prefectura Giurgiu într-un dosar de uzurpare de calităţi oficiale, în cauză fiind subprefectul din judeţ

Procurorii de la Bucureşti şi din Cluj fac percheziţii, miercuri, la sediul CNADNR, la pefectura şi primăria din Giurgiu, într-o cauză de uzurpare de calităţi oficiale, unul dintre cei vizaţi în cauză fiind subprefectul din judeţ, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Cum s-au împărţit banii Casei de Asigurări de Sănătate în 2016: 42% pentru spitale, 30% pentru medicamente şi doar 6% pentru medicii de familie

Plăţile efectuate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate au ajuns la peste 14 miliarde de lei în primele şapte luni ale anului şi au vizat în principal spitalele şi sectorul de medicamente, în timp ce banii cheltuiţi pentru medicii de familie nu au depăşit 6% din total.

Puterea de angajare a top 10 firme româneşti este la jumătate faţă de cea a străinilor

Primii zece angajatori cu capital privat românesc au 50.000 de angajaţi, la jumătate faţă de primele zece companii străine cu cei mai mulţi salariaţi. Firmele româneşti mici şi mijlocii compensează balanţa.

Operatorul telecom RCS&RDS (11.100 de anga­jaţi), retai­le­rul de bri­colaj Dedeman (9.200 de angajaţi) şi Banca Transilvania (7.700 de an­ga­jaţi) sunt cei mai mari angajatori cu ca­pital privat româ­nesc, potrivit da­telor din luna oc­tom­brie a acestui an, după ce au fă­cut peste 1.500 de noi angajări de la începutul anului.

Ponta, pus sub control judiciar, validat pe listele PSD. Dragnea: Să ne atace Cioloş la CCR

Fostul premier Victor Ponta a fost validat marţi de Comitetul Executiv al PSD pentru a candida pentru un nou post de deputat, deşi este urmărit penal şi pus sub control judiciar într-un dosar penal, iar codul de etică al PSD interzice candidaturi ale persoanelor care au probleme cu legea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici