Ministrul Agriculturii a ţinut prima videoconferinţă cu oficiali europeni

Practicile comerciale neloiale şi Regulamentul privind băuturile spirtoase au fost două din temele discutate în videoconferinţa de joi convocată de ministrul Agriculturii Petre Daea cu o serie de oficiali europeni, informează MADR.

412 afișări
Imaginea articolului Ministrul Agriculturii a ţinut prima videoconferinţă cu oficiali europeni

MInistrul Agriculturii a ţinut prima videoconferinţă cu oficiali europeni

Au participat preşedinţii şi vicepreşedinţii grupurilor de lucru de la Bruxelles, experţi din cadrul Unităţii pentru Pregătirea Consiliului Preşedinţiei UE, precum şi secretari de stat şi directori generali din structurile implicate în procesul de exercitare a Preşedinţiei Consiliului UE.

Videoconferinţa a avut ca scop analiza activităţii desfăşurate până în prezent pe baza programului lunar, mai exact stadiul în care se află acestea în etapa premergătoare Consiliului AgriFish, care va avea loc in data de 28 ianuarie.

În cadrul Pachetului legislativ Politica Agricolă Comună - post 2020, s-au analizat dosarul privind Planurile Strategice, Regulamentul nr.1306/2013 privind Finanţarea, Managementul şi Monitorizarea PAC şi Regulamentul 1308/2013 privind Organizarea Comună de piaţă a produselor agricole (OCP, precum şi corespondenţa cu Secretariatul General al Consiliului.

Ministrul a prezentat agenda pentru perioada următoare. Astfel, s-a stabilit ca următoarea videoconferinţă să se desfăşoare în data de 14 ianuarie 2019 pentru a analiza subiectele ce se vor afla pe ordinea de zi a şedinţei Comitetului Special pentru Agricultură (CSA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici