Motorola lansează fotoliul gonflabil perfect pentru modelul lor de telefon, Razr

  • Experienţa Razr de la Motorola devine mai relaxantă cu noul fotoliu gonflabil
  • Îl poţi asorta cu cea mai recentă versiune de telefon care are aceeaşi culoare
  • Fotoliul costă 70$ şi primeşti cadou şi un voucher de 200$
1006 afișări
Imaginea articolului Motorola lansează fotoliul gonflabil perfect pentru modelul lor de telefon, Razr

Motorola lansează un fotoliu gonflabil

Motorola vrea ca tu să te relaxezi în timp ce te bucuri de telefonul lor pliabil, Razr. Prin urmare, ţi-a pregătit un fotoloiu gonflabil care nu are nicio funcţie specială, nu îl bagi în priză şi nici nu se conectează la vreo aplicaţie, dar este confortabil.

Se numeşte Razr Ch(air) şi este realizat printr-un parteneriat cu cei de la MINIDIP.

Are o singură culoare, Blush Gold, şi îl vei asorta cu cea mai recentă variantă de Motorola Razr, care poartă aceeaşi nuanţă.

Fotoliul costă 70$ şi îl poţi comanda din SUA.
Partea frumoasă este ca vei primi la achiziţionare un voucher de 200$, pe care îl poţi folosi să mai scazi din cei 1.500 pentru modelul de telefon Razr, asta dacă nu îl ai deja.

Americanii vor primi gratuit şi un suport pentru smartphone, ofertă care din păcate nu va ajunge şi în Europa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici