Nouă persoane, arestate după ce ar fi furat mii de euro şi bijuterii din locuinţe

  • Nouă persoane, trei bărbaţi şi şase femei, au fost arestate într-un dosar în care poliţiştii din Dolj fac cercetări pentru furturi comise din locuinţe
  • Aceştia acţionau prin metoda „Împrietenirii şi distragerii atenţiei”.
520 afișări
Imaginea articolului Nouă persoane, arestate după ce ar fi furat mii de euro şi bijuterii din locuinţe

Nouă persoane, arestate după ce ar fi furat mii de euro şi bijuterii din locuinţe

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii din Dolj au făcut în acest caz opt percheziţii la locuinţele mai multor persoane bănuite de furt prin metoda „Împrietenirii şi distragerii atenţiei”.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în cursul acestui an, mai multe persoane domiciliate în Craiova, judeţul Dolj, s-ar fi deplasat în diverse localităţi din ţară şi sub pretextul cumpărării de ţuică, făină sau păsări ar fi pătruns în curţile cetăţenilor.

„O parte dintre cei în cauză ar fi distras atenţia persoanelor vătămate, timp în care ceilalţi ar fi intrat în locuinţele acestora şi ar fi sustras bani şi bijuterii”, se arată în comunicat.

Poliţiştii susţin că astfel de fapte au avut loc în judeţele Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa, Braşov şi Cluj, iar prejudiciile cauzate ar fi de mii de euro şi zeci de mii de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi bani, bijuterii şi trei autoturisme, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată. De asemenea, nouă persoane ,trei bărbaţi şi şase femei, au fost arestate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici