"O generaţie a murit în 2 săptămâni" Imagini tragice în Italia. Armata cară sicriele decedaţilor cu camioanele. FOTO

Italia a devenit cea mai afectată ţară din lume de coronavirus în acest moment. Bilanţul tragic a ajuns la aproape 3000 de morţi şi 2200 de persoane în stare critică.

106266 afișări
Imaginea articolului "O generaţie a murit în 2 săptămâni" Imagini tragice în Italia. Armata cară sicriele decedaţilor cu camioanele. FOTO

"O generaţie a murit în 2 săptămâni" Imagini tragice în Italia. Armata cară sicriele decedaţilor cu camioanele. FOTO

Zona de nord este cea mai afectată, iar crematoriul din Bergamo nu mai face faţă numărului mare de incinerări. O imagine uluitoare a fost surprinsă aseară, cand camioanele armatei s-au aliniat în centrul oraşului pentru a prelua trupurile persoanelor decedate ca să le ducă la crematorii în alte regiuni.

Bergamo este cea mai afectată regiune din Italia de COVID-19, cu 1,640 de persoane decedate până miercuri. Majoritatea decedaţilor sunt bătrâni, peste 75 de ani.

"Într-o lună normală aveam 120 de inmormântări. O generaţie a murit în doar două săptămâni. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva şi îmi vine să plâng", a declarat Antonio Ricciardi, preşedintele CFB, cea mai mare firmă de pompe funebre din zonă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici