”Ochii pe mine!,” cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News, analistul politic Iulian Chifu şi jurnalistul Ştefan Ionescu

100 afișări
Imaginea articolului ”Ochii pe mine!,” cu Vlad Craioveanu. Invitaţi la Aleph News,  analistul politic Iulian Chifu şi jurnalistul Ştefan Ionescu

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie special a talk-show-ul ,”Ochii pe mine!”, vineri, 16  octombrie, de la ora 22.00!

Dacă şi tu eşti interesat ce se alege de America, profesorul Iulian Chifu şi jurnalistul Ştefan Ionescu vor întoarce alegerile pentru şefia Casei Albe pe toate părţile.

Donald Trump şi Joe Biden au înlocuit cea de-a doua dezbatere cu un dialog cu votanţii. Îţi vom spune cum a arătat lupta pentru Biroul Oval, difuzată, în paralel, pe două posturi tv, NBC şi ABC.

Şi-a schimbat Donald Trump vizunea după experienţa COVID-19? Care sunt aşii din mânecă ai celor doi candidaţi, dar şi abordările care vor face diferenţa pentru americanul de rând?

America cu Trump sau America cu Biden? Rămâne de văzut cum se vor arunca zarurile la Casa Albă şi ce se va alege de visul american!

O ediţie specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi, vineri, 16 octombrie, începând cu ora 22.00, la Aleph News!

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici