„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News: dr. Radu Ţincu - medic primar Terapie Intensivă - Toxicologie şi Bogdan Mihai Simion, Doctor în Litere şi lăutar

Vlad Craioveanu te invită la o ediţie specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 5 aprilie, de la ora 23.00.

87 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News: dr. Radu Ţincu - medic primar Terapie Intensivă - Toxicologie şi Bogdan Mihai Simion, Doctor în Litere şi lăutar

„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu - invitaţi la Aleph News: dr. Radu Ţincu - medic primar Terapie Intensivă- Toxicologie şi Bogdan Mihai Simion, Doctor în litere şi lăutar

Într-o lume în care pandemia ne testează minut de minut rezistenţa, între restricţii şi vaccinare, oamenii aşteaptă, cu fiecare zi mai mult, să îşi recupereze viaţa. Dacă îl credem pe premierul Florin Cîţu, începutul lui iunie reprezintă revenirea la mult aşteptata normalitate.

Haideţi să vedem dacă dr. Radu Ţincu este la fel de optimist ca premierul. Vorbim despre luminiţa de la capătul vaccinării, dar şi despre valul trei al pandemiei.

Câţi dintre cei care ajung la ATI sunt salvaţi? Cât ţine imunizarea după vaccinare, dar şi cât ne protejează în a transmite şi a ne reinfecta? Este numărul copiilor cu Covid 19 tot mai mare în valul trei?

Şi de la Medicină, trecem la povestea lui Bogdan Mihai Simion, doctor în Litere, lăutar, scriitor şi unul dintre ultimii cobzari din România. Reflectă muzica societatea în care trăim? Unde se întâlnesc lăutarul cu doctorul, într-o societate în care oamenii pun foare uşor etichete?

De ce se pierde folclorul românesc? Cât de important este să ne cunoaştem istoria pentru a ne păstra tradiţiile?

O ediţie ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi, luni, 5 aprilie, începând cu ora 23.00, la AlephNews!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici