(P) Vivre a lansat reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse

Weekend cu reduceri de până la 90% la toate categoriile de produse.

9485 afișări
Imaginea articolului (P) Vivre a lansat reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse

(P) Vivre a lansat reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse

Vivre, principalul retailer online de mobilier şi decoraţiuni din România şi Europa de Est, a început un weekend cu reduceri de până la 90% la toate categoriile de produse.

Campania este disponibilă chiar acum şi se va încheia luni, pe data de 18 noiembrie, la ora 12:00.

În cadrul campaniei de Black Friday, zeci de mii de produse vor fi disponibile pe Vivre.ro la preţuri promoţionale precum: canapele de la 599 lei, decoraţiuni pentru casă de la 39 lei, accesorii de bucătărie şi dining de la 39 lei, corpuri de iluminat de la 69 lei, covoare de la 99 lei, lenjerii de pat din bumbac de la 69 lei, cosmetice de la 29 lei, dar şi seturi de baie de la 69 lei.

“De Black Friday mizăm atât pe stocul propriu, cât şi pe stocul furnizorilor pentru a susţine volumul vânzărilor. [...] În acest sens, am încheiat parteneriate strategice cu peste 19 companii internaţionale de curierat.”, a declarat Ciprian Sîrbu, Director Logistică la Vivre.

Retailerul estimează un total de comenzi în valoare de peste 5 milioane de euro, cu 60% mai mari faţă de anul trecut, mulţumită suplimentării stocului de produse cu 30% comparativ cu 2018 şi ajungând la un total de 10 milioane de euro.

Fondat în România în 2012, Vivre dispune de o ofertă permanentă de peste 100.000 de produse de mobilier, decoraţiuni, textile şi accesorii colectate de la producători din toată lumea, şi un istoric de peste 3.5 milioane de comenzi livrate cu succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici