Premierul Ciucă a dat afară un oficial cu rang de secretar de stat. Funcţia are legătură cu jocurile de noroc

Liberalii au decis să schimbe astăzi conducerea Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

2507 afișări
Imaginea articolului Premierul Ciucă a dat afară un oficial cu rang de secretar de stat. Funcţia are legătură cu jocurile de noroc

Premierul Ciucă a dat afară cu secretar de stat. Funcţia are legătură cu jocurile de noroc

Premierul Nicolae Ciucă a semnat astăzi decizia de eliberare din funcţia de preşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a lui Teodor Tiberiu Alin Ion.

Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial. Funcţia, care are rang de secretar de stat, este exclusiv una politică şi le reveniseră liberalilor.

Decizia vine la o zi după ce coaliţia de guvernare a decis să impoziteze cu 40% jocurile de noroc, măsură care a stârnit revoltă în piaţă.

În trecut, conducerea Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc a fost ţinta mai multor plângeri penale la DNA pentru trafic de influenţă şi abuz în serviciu.

De altfel, confruntat cu acuzaţii, consilierul Dan Alexandru Ghiţă, directorul de cabinet al preşedintelui ONJN - Tiberiu Alin Teodor, a demisionat din funcţie, spre finalul anului trecut.

AICI, numele noului şef al ONJN, instituţia care reglementează piaţa jocurilor de noroc în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici