Preşedintele Macron nu va participa anul acesta la Forumul Economic Davos

Preşedintele francez Emmanuel Macron nu va participa anul acesta la forumul economic de la Davos (Elveţia), a informat vineri cabinetul acestuia, sugerând că decizia a fost luată din cauza unui orar încărcat care include şi dezbateri privind protestele "Vestelor galbene", relatează agenţia Reuters.

476 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Macron nu va participa anul acesta la Forumul Economic Davos

Preşedintele Macron nu va participa anul acesta la Forumul Economic Davos

Administraţia franceză a mai anunţat că Macron va găzdui a doua ediţie a propriului său summit cu liderii din domeniul afacerilor, care va avea loc la Versailles pe 21 ianuarie.

Preşedintele american Donald Trump a anunţat de asemenea, joi seară, anularea participării la Forumul economic mondial de la Davos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici