Primele imagini cu Dacia Duster 2017. Cum va arăta cel mai aşteptat SUV românesc FOTO VIDEO

Specialiştii de la Auto Bild TV au publicat un filmuleţ cu noul Duster pe care îl pregătesc cei de la Dacia. Noua versiune a modelului Duster se va construi pe platforma modulară CMF a Alianţei. Astfel, Dacia va renunţa după 13 ani la platforma care a stat la baza lui Logan, Sandero şi Duster, conform celor de la Promotor.

30228 afișări
Imaginea articolului Primele imagini cu Dacia Duster 2017. Cum va arăta cel mai aşteptat SUV românesc FOTO VIDEO

Primele imagini cu Dacia Duster 2017. Cum va arăta cel mai aşteptat SUV românesc FOTO VIDEO (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

Specialiştii de la Auto Bild TV au publicat un filmuleţ cu noul Duster pe care îl pregătesc cei de la Dacia. Noua versiune a modelului Duster se va construi pe platforma modulară CMF a Alianţei. Astfel, Dacia va renunţa după 13 ani la platforma care a stat la baza lui Logan, Sandero şi Duster.

Intră pe Promotor să vezi imaginile cu noul Duster

Schimbare va avea loc şi în ceea ce priveşte dimensiunile, 18 cm vor fi adăugaţi lungimii totale, ajungându-se la 4,50 metri, iar noua variantă va oferi şapte locuri la fel ca fostul Logan MCV. În privinţa motorizării nu vor exista schimbări.

Mai multe detalii despre acest subiect aşteptăm să apară în viitorul apropiat. În ceea ce priveşte motorizările, vor fi oferite în continuare unităţile 1.5 dCi şi noul 1.2 TCE în combinaţie cu transmisie faţă sau integrală.

GALERIE FOTO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici