Prinţul William spune că interviul acordat de Prinţesa Diana pentru BBC i-a stricat familia

  • Prinţul William a declarat că interviul a contribuit la deteriorarea căsniciei părinţilor săi.
  • Jurnalistul Martin Bashir a plecat de la BBC săptămâna trecută.
  • Interviul din 1995 a fost urmărit de peste 25 de milioane de telespectatori.
8701 afișări
Imaginea articolului Prinţul William spune că interviul acordat de Prinţesa Diana pentru BBC i-a stricat familia

Prinţul William spune că interviul acordat de Prinţesa Diana pentru BBC i-a stricat familia

Prinţul William a declarat că eşecurile BBC au contribuit la deteriorarea căsniciei părinţilor săi şi au înrăutăţit frica, paranoia şi izolarea mamei sale.

Declaraţia ducelui de Cambrige vine după ce o anchetă lordului Dyson a arătat ca postul de televiziune a ascuns tacticile „înşelătoare” pe care jurnalistul Martin Bashir le-a folosit pentru a obţine celebrul interviu cu Prinţesa Diana. 

WILLIAM, duce de Cambrige: ”Aş dori să-i mulţumesc Lordului Dyson şi echipei sale pentru raport. Este binevenit faptul că BBC acceptă concluziile lordului Dyson în întregime. Părerea mea este că modul înşelător în care a fost obţinut interviul a influenţat substanţial ceea ce a spus mama mea”.

Interviul din 1995 s-a bucurat de un succes uriaş, fiind urmărit de peste 25 de milioane de telespectatori la momentul difuzării. În timpul acestuia, prinţesa Diana a făcut celebra afirmaţie: „Eram trei în acest mariaj”.

Jurnalistul Martin Bashir a plecat de la BBC săptămâna trecută. El este acuzat că a falsificat mai multe extrase de cont pentru a o determina pe Diana să vorbească despre problemele sale.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici