Remdesivir, medicamentul salvator, va ajunge în ţară

  • Comisia Europeană a cumpărat 500.000 de doze de Remdesivir
  • În America, Remdesivirul este administrat pacienţilor, indiferent de gravitatea bolii
  • În România, Remdesivirul va fi administrat formelor grave şi medii
1650 afișări
Imaginea articolului Remdesivir, medicamentul salvator, va ajunge în ţară

STIRILE - MEDICAMENTUL SALVATOR AJUNGE ÎN ŢARĂ

Ţările Uniunii Europene vor primi 500.000 de doze de Remdesivir. Antiviralul nu este, totuşi, suficient pentru toţi pacienţii bolnavi de COVID-19. Medicamentul a fost destul de restricţionat până acum.

În America, orice pacient infectat cu SARS-CoV 2 primeşte Remdesivir.

„Cele 500.000 de doze vor fi distribuite în raport cu numărul de cazuri la nivelul Uniunii Europene. Cu siguranţă că va ajunge acest număr pentru un interval scurt de timp. Deci este clar că necesarul e mult mai mare. Aşa cum până acum, foloseam Remdesivirul doar în formele severe, la fel se va întâmpla. Fie formele severe, fie formele medii care au un potenţial de a se agrava. 

Datele de până acum nu garantează că este un tratament miraculos. Într-adevăr, este un medicament care ajută şi care are cele mai multe date ştiinţifice care să-l susţină”, a declarat pentru Aleph News, Adrian Marinescu, nedic infecţionist.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici