Soţul ministrului Dezvoltării, Akram Shhaideh, de origine siriană, angajat la Ministerul Agriculturii. Secretar de stat: „L-am ales pentru experienţa sa în exportul ovinelor”

Daniel Botănoiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), a confirmat miercuri că l-a numit ca director de cabinet pe Akram Shhaideh, soţul ministrului Dezvoltării, Shevil Shhaideh, precizând că a făcut această alegere datorită experienţei lui Shhaideh.

1237 afișări
Imaginea articolului Soţul ministrului Dezvoltării, Akram Shhaideh, de origine siriană, angajat la Ministerul Agriculturii. Secretar de stat: „L-am ales pentru experienţa sa în exportul ovinelor”

Soţul ministrului Dezvoltării, Akram Shhaideh, de origine siriană, angajat la Ministerul Agriculturii. Secretar de stat: „L-am ales pentru experienţa sa în exportul ovinelor”

„Akram Shhaideh, cel care deţine funcţia de director al cabinetului propriu din cadrul Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a fost ales de mine pentru a-mi fi colaborator deoarece are o experienţă importantă în deschiderea pieţelor pentru exportul ovinelor”, a precizat Botănoiu, într-un comunicat al MADR.

„Domnul Shhaideh cunoaşte bine realităţile agriculturii româneşti lucrând, de asemenea, pe acest segment între anii 2013-2014, la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Akram Shhaideh are două doctorate absolvite în România – unul în domeniul economic, în cadrul Academiei de Ştiinţe Economice şi cel de-al doilea în domeniul agronomiei – în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti”, a menţionat oficialul.

Daniel Botănoiu ţine, de asemenea, să precizeze „faptul că alegerea colaboratorilor îmi aparţine întru totul şi am convingerea că decizia pe care am luat-o va ajuta Ministerul Agriculturii la îndeplinirea obiectivelor stabilite în cadrul Programului de Guvernare”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici