SPECTACULOS. Audi a prezentat conceptul Q4 Sportback eTron pentru modelul ce va intra în producţie anul viitor

  • Audi a prezentat oficial conceptul Q4 Sportback e-tron, care previzualizează un model de producţie care va fi introdus anul viitor.
  • În esenţă, este o versiune coupe crossover a conceptului Q4 e-tron, iar Sportback oferă o faţadă sportivă
1575 afișări
Imaginea articolului SPECTACULOS. Audi a prezentat conceptul Q4 Sportback eTron pentru modelul ce va intra în producţie anul viitor

SPECTACULOS. Audi a prezentat conceptul Q4 Sportback eTron pentru modelul ce va intra în producţie anul viitor

Audi a prezentat oficial conceptul Q4 Sportback e-tron, care previzualizează un model de producţie care va fi introdus anul viitor. În esenţă, este o versiune coupe crossover a conceptului Q4 e-tron, iar Sportback oferă o faţadă sportivă cu o grilă complet închisă, care este flancată de farurile subţiri LED.

Modelul are, de asemenea, prize mari de aer şi un ecuson „e-tron” proeminent sub grilă. Modificări mai mari apar mai departe, deoarece conceptul are un parbriz aerodinamic şi un acoperiş înclinat brusc. Există, de asemenea, forme ”musculoase”, fante laterale sportive şi jante din aliaj de 22 inci cu un finisaj în două tonuri.

Puterea este asigurată de două motoare electrice care sunt alimentate de o baterie de ion litiu de 82 kWh. Motorul din spate este principalul mijloc de propulsie şi produce 201 CP (150 kW / 204 PS). Dacă şoferul are nevoie de mai multă putere sau dacă condiţiile necesită mai multă tracţiune, motorul din faţă - care este nominal la 101 CP (75 kW / 102 PS) porneşte.

Această configuraţie oferă crossover-ului o putere combinată de 302 CP (225 kW / 306 PS). Permite conceptului să accelereze de la 0-62 km / h (0-100 km / h) în 6,3 secunde, înainte de a atinge o viteză maximă de 112 km / h (180 km / h).

În ceea ce priveşte intervalul, Audi spune că şoferii se pot aştepta să parcurgă peste 450 de mile (450 km) în ciclul WLTP. Cu toate acestea, compania a menţionat, de asemenea, o variantă de tracţiune cu roţile din spate, cu o autonomie de peste 500 km.

În ceea ce priveşte încărcarea, Audi spune că conceptul poate fi încărcat la o rată de până la 125 kW.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici