Video Stela Popescu a murit/ UPDATE: Dosar de moarte suspectă/ Actriţa a fost găsită de un membru al familiei care a sunat la 112/ Trupul neînsufleţit va fi depus la Teatrul Constantin Tănase

Actriţa Stela Popescu a murit, joi, la vârsta de 81 de ani, a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

85034 afișări

UPDATE 18:52 Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu va fi depus la Teatrul Constantin Tănase

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, la Teatrul Constantin Tănase, iar artista va înmormântată la cimitirul Cernica, a declarat Alexandru Arşinel

"Cred că era o mincinoasă la partea de sănătate. Niciodată nu s-a plâns că o doare ceva. Mai cădea câteodată, că era micuţă, dar se scutura. Alaltăieri am discutat cu ea că am întrebat ce facem în Spania, ce materiale facem. Azi dimineaţa am sunat-o că avem o propunere la Chişinău. Nu a răspuns. Ea n-a mai răspuns de ieri, a murit de ieri. Va fi depusă aici (n.r. la teatrul Constantin Tănase). Va fi îngropată la Cernica, lângă Puiu (n.r fostul soţ al Stelei Popescu)", a declarat Alexandru Arşinel, partenerul Stelei Popescu de aproape 40 de ani.

Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, la domiciliul ei din Capitală.

UPDATE 17.30 Poliţia Capitalei anunţă că a fost deschis un dosar de moarte suspectă după decesul actriţei Stela Popescu, trupul neînsufleţit al acesteia fiind ridicat şi dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

"Trupul neînsufleţit va fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei pentru a fi clarificate anumite aspecte de natură medicală. Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti", transmite Poliţia Capitalei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă transmite, în cazul Stelei Popescu, că apelul la 112 anunţa un caz cu probleme respiratorii severe, la domiciliul victimei fiind trimise două ambulanţe SMURD. Pacienta era deja decedată când au ajuns echipajele.

"Ca urmare a unui apel la numărul de urgenţă 112, care anunţa existenţa unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici, au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C). Din nefericire, persoana era decedată. Nu au fost întreprinse manevre de resuscitare", transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Potrivit primelor informaţii furnizate de reprezentanţii SMURD, actriţa a fost găsită de un membru al familiei, la domiciliul acesteia.

Potrivit medicilor, decesul ar fi intervenit cu câteva ore mai devreme

 

Stela Popescu, o viaţă dedicată teatrului şi filmului

Stela Popescu s-a născut în 21 decembrie 1935, în Bălţi, Basarabia, şi şi-a dedicat întreaga viaţă teatrului şi filmului, fiind una dintre cele mai iubite actriţe româneşti.

A absolvit Colegiul Naţional Unirea, din Braşov.

A absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică în 1959.

Activităţi:

A fost actriţă a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".
Era îndeosebi cunoscută pentru cuplul pe care îl forma pe scenă împreună cu actorul Alexandru Arşinel.

A jucat în filmele şi serialele:
1958 - "Alos... Aţi greşit numărul" (regia: Andrei Călăraşu)
1961 - "Omul de lângă tine" (regia: Horea Popescu)
1965 - "Sărutul"
1969 - "Pantoful Cenuşăresei" (regia: Jean Georgescu)
1972 - "Astă seară dansăm în familie" (regia: Geo Saizescu)
1975 - "Cantemir"(regia: Gheorghe Vitanidis)
1979 - "Nea Marin Miliardar" (regia: Sergiu Nicolaescu)
1981 - "Grăbeşte-te încet" (regia: Geo Saizescu)
1984 - "Zbor periculos" (regia: Francisc Munteanu)
1987 - "în fiecare zi mi-e dor de tine" (regia: Gheorghe Vitanidis)
1993 - "A doua cădere a Constantinopolului" (regia: Mircea Mureşan).
2001 - "Sexy Harem Ada-Kaleh"
2005 - "Cuscrele" (Serial TV)
2007 - "Războiul sexelor" (Acasă TV)

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici