Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 3 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

258 afișări

Preşedintele Parlamentului European, Antionio Tajani este aşteptat, miercuri, la începutul sesiunii plenare, să susţină o declaraţie de susţinere a Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror şef european, după ce vineri s-a declarat este îngrijorat de punerea sub control judiciar a acesteia.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a trimis azi o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis, prin care îi cere să semneze urgent revocarea din funcţie a procurorului general , ca urmare a informaţiilor potrivit cărora Augustin Lazăr ar fi fost implicat în persecutarea disidentului Iulius Filip.

George Ţucudean, 27 de ani, golgheterul Ligii 1, a suferit o operaţie pe cord la Viena. Atacantului CFR-ului i-a fost înlocuit un ţesut care-i dădea palpitaţii. Intervenţia a fost un succes, iar omul care domină clasamentul marcatorilor în campionatul intern va reveni.

Pompierii din Harghita intervin, azi, în gara Siculeni unde au fost sesizate scurgeri de îngrăşământ de tip URAN dintr-un vagon de tren. Vagonul a fost tras pe altă linie pentru a fi izolat şi s-a solicitat intervenţia unui echipaj special pentru intervenţii în cazul accidentelor chimice.

Peste 113 milioane de persoane din 53 de ţări s-au confruntat, anul trecut, cu o lipsă gravă de hrană din cauza conflictelor de pe glob şi a schimbărilor climatice, cea mai afectată zonă fiind Africa, a informat Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură a Naţiunilor Unite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici