Ţara care a cumpărat milioane de teste care se fac în 15 minute la domiciliu. Cum funcţionează ele

Milioane de teste care se fac în 15 minute la domiciliu vor fi disponibile în Marea Britanie începând de săptămâna viitoare pentru oamenii aflaţi la izolare.

3169 afișări
Imaginea articolului Ţara care a cumpărat milioane de teste care se fac în 15 minute la domiciliu. Cum funcţionează ele

Ţara care a cumpărat milioane de teste care se fac în 15 minute la domiciliu. Cum funcţionează ele

Guvernul britanic a cumpărat 3,5 milioane de teste care dezvăluie dacă cineva a avut virusul şi a acumulat  o formă de imunitate, scrie Guardian. Alte milioane au mai fost comandate.

Momentan se studiază în aceste zile pentru a stabili cât de precise sunt aceste teste. "Aceste teste vor transforma complet ce putem să facem", spune Sharon Peacock, şefa serviciului naţional de infecţii din Marea Britanie.

Pentru test se pune o picătură de sânge ce va fi analizată de dispozitiv.

"Sunt produse noi şi am comandat deja milioane. Trebuie să fim siguri că funcţionează aşa cum descrie producătorul. De săptămâna viitoare le putem distribui comunităţii", a mai spus Sharon Peacock.

Dispozitivele ar ajuta şi personalul medical, cel mai expus la infecţia cu noul coronavirus.

"Nu suntem singurii care comandă aceste teste, mai toate ţările din Europa le cumpără din Asia de Sud-Est", a încheiat oficialul englez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici