Ţara turistică în care se mai poate intra doar cu aviz de la medic şi asigurare de 100.000 dolari: "Blocăm infecţia să vină la noi"

Toate ţările afectate de coronavirus caută metode de a limita răspândirea virusului. Thailanda, una din cele mai vizitate ţări ale lumii, mai primeşte oameni în ţară doar în baza unui aviz de la medic emis în ultimele 72 de ore.

4154 afișări
Imaginea articolului Ţara turistică în care se mai poate intra doar cu aviz de la medic şi asigurare de 100.000 dolari: "Blocăm infecţia să vină la noi"

Ţara turistică în care se mai poate intra doar cu aviz de la medic şi asigurare de 100.000 dolari: "Blocăm infecţia să vină la noi"

Cu 60 de cazuri noi de coronavirus într-o zi, guvernul thailandez a decis să permită accesul în ţară doar persoanelor testate care pot dovedi cu parafa medicului că nu au coronavirus. În acelaşi timp ei trebuie să prezinte şi o asigurare medicală pentru coronavirus de cel puţin 100.000 de dolari.

Până acum, măsura îi implica doar pe cei care veneau din marile zone de risc precum China, Coreea de Sud, Italia şi Iran.

Premierul Thailandei a avut un mesaj ferm: "Blocăm infecţia să vină la noi în ţară. De aceea oamenii au nevoie să prezinte certificatul medical şi asigurarea de sănătate ca să intre în Thailanda", a spus premierul Prayut Chan-o-cha, potrivit bangkokpost.com.

Thailanda e una din cele mai vizitate ţări din lume, cu aproape 40 de milioane de turişti în 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici