Un bărbat a fost decapitat lângă Paris. Cine era victima

  • În jurul orei 17:00, în Eragny, o comună din suburbiile de nord-vest ale Parisului, un echipaj de poliţie a văzut un individ care purta un cuţit.
  • Pentru că era ”agresiv şi ameninţa,” acesta a fost împuşcat.
  • Bărbatul decapitat era profesor de istorie la liceu.
2707 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost decapitat lângă Paris. Cine era victima

Un bărbat a fost decapitat lângă Paris. Cine era victima

UPDATE. Emmanuel Macron s-a întâlnit cu celula de criza înfiinţată la Ministerul de Interne. Gerald Darmanin, ministrul de Interne aflat în deplasare oficială în Maroc, a revenit imediat la Paris după atacul terorist.
 
În jurul orei 17:00, în Conflans-Sainte-Honorine, o suburbie aflată la nord-vest de Paris, un echipaj de poliţie a văzut un individ care purta un cuţit. Când poliţia i-a cerut să pună arma jos, el a refuzat. Prentru că era ”agresiv şi ameninţa,” acesta a fost împuşcat. Lângă el, poliţiştii au descoperit trupul unui om decapitat, notează Le Figaro.
 
Victima este profesor de istorie la colegiul-liceu Bois d'Aulne. De curând le-a arătat elevilor săi caricaturi cu Profetul Mohamed, în timpul unei ore de liberă exprimare. Acestea au fost publicate de revista satirică Charlie Hebdo.
 
Suspectul bănuit de atacul terorist a fost descris ca un tânăr de 18 ani care s-a născut la Moscova şi avea legături cu şcoala.
Oficialii nu au putut să se apropie de el imediat, deoarece atacatorul ar fi purtat o vestă cu explozibil.
 
Procurorul Antiterorism al Franţei a declarat că  a preluat ancheta deschisă pentru "asasinat în legătură cu o acţiune teroristă" şi "asociere infracţională teroristă criminală".
 
O sursă a poliţiei a spus că martorii l-au auzit pe atacator strigând ”Allah Akbar”, sau ”Allah este mare.”
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici