Un britanic scoate la licitaţie obiecte de colecţie semnate de Pink Floyd, Eric Clapton şi Sting

  • Un bărbat din Aylesbury, Marea Britanie, îşi scoate la licitaţie colecţia cu obiecte semnate de Pink Floyd, David Bowie, The Who, Eric Clapton şi Sting.
  • Colecţia include o chitară Pink Floyd, plus fotografii, bilete şi afişe.
  • Întreaga colecţie valorează între 15.000 - 20.000 de lire sterline.
263 afișări
Imaginea articolului Un britanic scoate la licitaţie obiecte de colecţie semnate de Pink Floyd, Eric Clapton şi Sting

Un britanic scoate la licitaţie obiecte de colecţie semnate de Pink Floyd şi alte staruri de renume Sursa: mix96.co.uk

 

De la o chitară semnată de toţi membri Pink Floyd, la fotografii semnate de David Bowie - o colecţie de muzică a unui britanic este scoasă la licitaţie, conform mix96.co.uk.
 
Steve Thrift avea doar zece ani când a participat la primul său concert, în 1963, la trupa The Beatles. De atunci s-a îndrăgostit de muzică şi a început să strângă obiecte cu autograf, colecţia sa valorând în prezent 15.000 - 20.000 de lire sterline. El a reuşit să intre în posesia obiectelor deoarece a lucrat ca bodyguard şi şofer pentru Eric Clapton, Bryan Ferry, şi Nick Mason. În plus, Thrift a participat la nunta lui Sting şi la evenimentul Live Aid.
 
 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici