Viscolul a închis drumul spre Rânca şi a dat peste cap traficul pe Valea Prahovei

  • Autorităţile au închis drumul spre Rânca din cauza viscolului puternic. Interdicţia de trecere este valabilă până marţi dimineaţa.
  • Vântul şi ninsoarea au dat peste cap şi traficul pe Valea Prahovei.
2291 afișări
Imaginea articolului Viscolul a închis drumul spre Rânca şi a dat peste cap traficul pe Valea Prahovei

Viscolul a închis drumul spre Rânca şi a dat peste cap traficul pe Valea Prahovei

DN 67C între Novaci şi Rânca a fost închis până marţi dimineaţa.

Din cauza condiţiilor meteo, viscol ce duce la scăderea vizibilităţii fapt ce poate cauza probleme participanţilor la trafic, DN 67C, între Novaci şi Rânca se închide începând cu ora 21.30 până în data de 18 01.2022, ora 9.00”, a anunţat Cristi Tudor, reprezentant al Direcţiei de Drumuri Târgu Jiu.

Probleme din cauza viscolului sunt şi în alte zone ale ţării, inclusiv pe Valea Prahovei.

De aceea, şoferii sunt sfătuiţi să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să-şi asigure rezerve de combustibil, să aibă funcţionale sistemele de iluminare-semnalizare şi climatizare-dezaburire şi să evite manevrele riscante pentru a reduce riscul de derapare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici