Warren Buffet a mizat pe Apple şi a câştigat. A obţinut de peste 3 ori valoarea investiţiei

  • Compania lui Warren Buffet, Berkshire Hathaway, are 5,7% din acţiunile Apple.
  • Acţiunile Apple au costat, la vremea achiziţiei, 32 de miliarde de dolari.
  • Valoarea de asăzi a acţiunilor deţinute de Buffet este de 123 de miliarde de dolari.
920 afișări
Imaginea articolului  Warren Buffet a mizat pe Apple şi a câştigat. A obţinut de peste 3 ori valoarea investiţiei

Profimedia

Dacă te îndoiai de nasul Warren Buffet, te-ai înşelat. Compania sa, Berkshire Hathaway, a cumpărat de-a lungul vremii 5,7% din acţiunile Apple.t pentru afaceri, hai sa-ţi mai spun ceva. Compania sa, Berkshire Hathaway, a cumpărat de-a lungul vremii 5,7% din acţiunile Apple. Ştii cât valorează acum acţiunile? 123 de miliarde de dolari, adică mai mult decât companii ca Starbucks, Boeing sau IBM.

Investiţia în acţiunile Apple, făcută între 2016 şi 2018, a însemnat o sumă de 32 de miliarde de dolari, adică Buffet a obţinut de peste 3 ori valoarea investiţiei.

Încă un semnal că Apple merge foarte bine îl reprezintă dividendele încasate de Tim Cook, CEO-ul Apple pe anu acesta – 278 de milioane de dolari. E drept că a donat 5 milioane în scopuri caritabile, dar tot e suficient ca să-i consolideze intrarea în clubul miliardarilor.

De altfel, Tim Cook e foarte mulţumit să-l aibă pe Warren Buffet de partea lui.

”Warren se concentrează pe investiţii pe termen lung. Aşa că ne sincronizăm, modul în care noi conducem compania şi modul în care el investeşte. Sunt foarte mulţumit,” a spus Tim Cook CEO Apple

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici