Căştile Kokoon NightBuds te ajută să adormi şi să-ţi corectezi obiceiurile legate de somn

  • Noile căşti NightBuds, de la Kokoon, au o grosime de doar 5 milimetri
  • Căştile te ajută să-ţi corectezi obiceiurile negative legate de somn
  • Te izolează de zgomotele externe şi te trezesc încet dimineaţa
169 afișări
Imaginea articolului Căştile Kokoon NightBuds te ajută să adormi şi să-ţi corectezi obiceiurile legate de somn

sursa foto: newatlas.com

Ţi se întâmplă uneori să stai în pat, să numeri oi, să tragi de ochi şi tot să nu te ia somnul. Iar dacă mai şi sforăie cineva lângă tine, devii brusc Spider Man şi te urci pe pereţi.

Cei de la Kokoon vin cu o propunere interesantă: căştile NightBuds, ultrasubţiri, pe care practic nu le simţi în urechi. Au doar 5 milimetri grosime, faţă de 16 milimetri, cât au AirPods, de la Apple, sau 20 de milimetri, cât au multe din căştile de pe piaţă.

Doctor Simon Merrit, specialist în ştiinţa somnului, spune că NightBuds te ajută să-ţi corectezi obiceiurile negative legate de somn.

Simon Merrit, specialist în ştiinţa somnului: Frumuseţea căştilor Kokoon este că-ţi monitorizează permanent somnul, aşa că dacă ai obiceiuri proaste legate de somn, te vor aduce uşor în direcţia corectă, ca să te ajute să dormi. Şi nu numai atât, poate cea mai tare opţiunie este că, dacă asculţi un podcast sau un audiobook, în momentul în care căştile detectează că începi să adormi, opresc înregistrarea, pun ca un semn de carte şi trec pe zgomot alb, care favorizează somnul. Fireşte, te izolează de zgomotele externe şi, dimineaţa, te trezesc încet cu un sunet pe care-l poţi alege singur. Le poţi folosi şi ziua, pentru telefoane sau muzică. Sunt căşti cu Bluetooth şi au o autonomie de 10 ore.

Preţul este de 250 de dolari, dar dacă te grăbeşti, pe Kickstarter găseşti o cantitate limitată la 125 sau 150 de dolari.

Cei care le-au folosit sunt foarte mulţumiţi de ele.

Mark, Birmingham: Sunt uimitoare, le iubesc, sunt foarte confortabile. Pot dormi pe o parte. Designul, confortul, 10 din 10. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici