Veste bună pentru utilizatorii WhatsApp. Ce noutăţi aduce următorul update

  • Utilizatorii WhatsApp vor avea posibilitatea de a-şi folosi contul pe patru dispozitive diferite.
  • Zuckerberg a spus că şi atunci când se utilizează mai multe dispozitive, criptarea aplicaţiei end-to-end va rămâne intactă.
  • Alte două funcţii pe care le pregăteşte WhatsApp sunt „view once” şi „disappearing mode”.
12806 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru utilizatorii WhatsApp. Ce noutăţi aduce următorul update

Veste bună pentru utilizatorii WhatsApp. Noul update va permite folosirea contului pe patru dispozitive diferite

WhatsApp urmează să adauge o serie de funcţii noi, inclusiv posibilitatea utilizatorilor de a-şi folosi contul pe patru dispozitive diferite, informează The Independent.

Anunţul a venit ca parte a unei conversaţii între directorul executiv Facebook, Mark Zuckerberg, şeful WhatsApp, Cath Cath, şi WABetaInfo, un site web care a dezvăluit în mod repetat funcţiile viitoare ale aplicaţiei înainte de a fi lansate.

Zuckerberg a spus că şi atunci când se utilizează mai multe dispozitive, criptarea aplicaţiei end-to-end va rămâne intactă. În timp ce conversaţiile vor fi partajate între diferite dispozitive, nici Facebook, nici altcineva care nu face parte din ele nu va putea vedea conţinutul.

„Va fi în continuare criptat de la un capăt la altul”, a spus Zuckerberg în cadrul unui interviu realizat printr-o conversaţie WhatsApp. „A fost o mare provocare tehnică să facem ca toate mesajele şi conţinutul să se sincronizeze corect între dispozitive chiar şi când bateria telefonului se descarcă. Am rezolvat aceste lucruri şi aşteptăm cu nerăbdare să lansăm funcţiile!”

Noua funcţie va intra într-o versiune beta publică „într-o lună, două”, a spus dl Cathcart.

Lipsa unei astfel de caracteristici a determinat utilizatorii să opteze pentru alte aplicaţii de chat, precum Telegram şi Facebook Messenger, care permit oamenilor să vadă şi să trimită mesaje pe câte dispozitive doresc şi le sincronizează între telefoane sau computere.

Alte două funcţii pe care le pregăteşte WhatsApp sunt „view once” şi „disappearing mode”, care vor permite oamenilor să controleze cât timp rămân vizibile mesajele lor. Utilizatorii vor putea trimite conţinut care dispare odată ce este vizionat, exact ca pe Snapchat. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici