CES 2020. Cum arată periuţa care curăţă dinţii în doar 10 secunde | VIDEO

Un startup francez a prezentat, la CES 2020, un nou tip de periuţă de dinţi, despre care spune că oferă o spălare completă în doar 10 secunde, transmite BBC.

1863 afișări
Imaginea articolului CES 2020. Cum arată periuţa care curăţă dinţii în doar 10 secunde | VIDEO

CES 2020. Cum arată periuţa care curăţă dinţii în doar 10 secunde | VIDEO

Y-Brush, dezvolată de firma FasTeesH, a fost prezentată în forma finală la târgul de tehnologie din Las Vegas după ce anul trecut a fost anunţat ptototipul.

Partea care se itnroduce în gură seamănă cu o proteză dentară. Aceasta dispune de peri moi. Motorul inclus în mânerul dispozitivului produce vibraţia care curăţă dinţii.

Y-Brush costă 125 de dolari. Dispozitivul poate fi comandat online, pe site-ul producătorului, dar va fi livrat începând cu luna martie a acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici