CES 2020. Primul laptop 5G din lume promite o autonomie de 24 de ore a bateriei

Primul laptop cu conectivitate 5G din lume va avea o autonomie a bateriei de 24 de ore, promite producătorul Lenovo, care a prezentat dispozitivul în cadrul târgului de electronice CES 2020.

1094 afișări
Imaginea articolului CES 2020. Primul laptop 5G din lume promite o autonomie de 24 de ore a bateriei

CES 2020. Primul laptop 5G din lume promite o autonomie de 24 de ore a bateriei

Laptopul se numeşte Yoga 5G şi foloseşte un chipset Snapdragon 8cx. Compania Qualcomm, care îl produce, este cunoscută în general pentru procesoarele pentru dispozitive mobile pe care le produce.

Lenovo promite că laptopul va oferi o autonomie a bateriei de 24 de ore la o singură încărcare. Acest lucru este posibil deoarece procesoarele Snapdragon sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decât cele dezvoltate de companiile rivale Intel sau AMD.

Lenovo Yoga 5G va dispune de un ecran cu diagonala de 14 inchi, 8 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 256 GB sau 512 GB pe SSD, două porturi USB Type-C şi jack audio.

Pentru conectivitatea 5G, dispozitivul foloseşte un modem Qualcomm X55 5G.

Laptopul va fi disponibil în primăvară, iar varianta de bază va costa 1.500 de dolari.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici