Coduri de bare pentru toţi cetăţenii. Este propunerea făcută de preşedintele Chinei la summitul G20

  • Preşedintele Chinei, Xi Jinping, a propus ideea introducerii unui cod de bare pentru oameni.
  • El a vorbit la summitul G20 despre un cod QR recunoscut la nivel global.
  • Xi Jinping spune că o asemenea măsură ar putea să ajute la revenirea economiei.
40366 afișări
Imaginea articolului Coduri de bare pentru toţi cetăţenii. Este propunerea făcută de preşedintele Chinei la summitul G20

Profimedia

Tu ai accepta să ai un cod de bare dacă acesta ţi-ar salva viaţa? Este propunerea făcută de preşedintele Chinei la summitul G20.

Preşedintele Xi Jinping crede că varianta unor coduri de bare este cea mai bună soluţie pentru comerţul internaţional şi pentru călătorii. Aceste coduri ar conţine informaţii despre sănătatea persoanei. 
 
"Sperăm ca mai multe ţări să se alăture acestui mecanism" spune preşedintele Xi Junping. În China sunt deja folosite activ astfel de coduri de bare. Transportul intern este dependent de acestea.
 
În trecut, tentativele de a introduce paşapoarte de sănătate sau alte metode de supervizare a felului în care călătoresc oamenii au fost criticate dur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici