Competiţia dintre Samsung şi Apple continuă. Samsung a lansat super-senzorul cu cel mai mic pixel

  • ISOCELL JN1 măsoară 0.64 microni şi rezoluţia maximă este de 50 megapixeli.
  • Noua tehnologie va dezvolta telefoane din ce în ce mai subţiri şi performante.
  • ISOCELL JN1 poate filma 4K cu 60 de cadre pe secundă.
207 afișări
Imaginea articolului Competiţia dintre Samsung şi Apple continuă. Samsung a lansat super-senzorul cu cel mai mic pixel

Samsung a lansat super-senzorul

Războiul dintre Samsung şi Apple continuă. Compania din Coreea a făcut ultima mutare. A lansat senzorul cu cel mai mic pixel.
 
„În ultimul deceniu performanţa camerei unui telefon a progresat enorm şi a schimbat pentru totdeauna modul în care facem fotografii. Acesta este ISOCELL JN1, senzorul construit pentru camerele telefoanelor de pretutindeni”, a spus Duckhyun Chang, vicepreşedinte Samsung.
 
Senzorul va fi folosit în telefoanele accesibile ca preţ. Nu trebuie sa fie neapărat modele de la Samsung. Pasionaţii vor putea face fotografii macro impresionante în condiţii de lumină slabă. Capitol la care Apple este mai slab.
 
„Aşa cum puteţi vedea, diferenţele sunt uriaşe chiar dacă vorbim de 2 super smartphone-uri. Fotografiile arată ca şi cum ar fi 
"înainte şi după", a spus Arun Maini, tech youtuber.
 
Tehnologia din spatele noului senzor reprezintă încă un pas mare în direcţia performanţei. Acesta permite filmări 4K cu 60 de cadre pe secundă şi filmări slow motion cu 240 de cadre pe secundă. Este foarte posibil ca modelul Pixel 6 Pro să vină cu acest nou senzor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici