Cum funcţionează lupa introdusă de WhatsApp şi la ce te ajută

  • WhatsApp va introduce o nouă bară de căutare (lupă), pentru a verifica dacă ştirile pe care le primeşti sunt adevărate
  • Limitarea numărului de articole pe care o persoană le poate trimite pe zi este una dintre măsurile luate
  • Actualizarea va fi disponibilă în zilele următoare
3080 afișări
Imaginea articolului Cum funcţionează lupa introdusă de WhatsApp şi la ce te ajută

Cum funcţionează lupa introdusă de WhatsApp şi la ce te ajută

WhatsApp vine cu noi funcţii pentru a lupta împotriva fake news. În noul update se va regăsi o bară de căutare disponibilă doar în cazul mesajelor redirecţionate. Dacă prietenul tău îţi va trimite o ştire primită de la altcineva, tu vei putea verifica dacă ştirea respectivă este adevărată.

„Astăzi (4 august), creăm o metodă simplă de a verifica aceste mesaje prin apăsarea unui buton în formă de lupă în chat. Oferind astfel o cale mai uşoară de a căuta aceste mesaje care au fost redirecţionate de mai multe ori, putem ajuta oamenii să găsească mai multe surse de informaţii despre materialul primit”, au declarat reprezentanţii WhatsApp.

Auror: Marina Dinu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici