Dacia opreşte producţia pentru Logan MCV. „În locul lui vom vedea un viitor crossover cu şapte locuri”

  • Dacia opreşte producţia pentru Logan MCV
  • Vine ca urmare a cererilor slabe pentru acest model
  • 1300 de maşini pe zi produce Dacia acum
3402 afișări
Imaginea articolului Dacia opreşte producţia pentru Logan MCV. „În locul lui vom vedea un viitor crossover cu şapte locuri”

Producţia de Logan MCV va fi oprită începând de săptămâna viitoare. Avea cele mai mici vânzări. Ca să înţelegi mai bine ce vreau să zic, uite o comparaţie: anul trecut în uzinele de la Mioveni şi Tanger s-au produs mai puţin de 35 de mii de unităţi din Logan MCV, în timp ce Logan sedan a avut o producţie de peste 62 de mii de unităţi. Gama Dacia va fi puternic restructurată. Acum Dacia produce în ţară 1300 de maşini pe zi, faţă de anul trecut când producea 1400.

Anul trecut s-au vândut, pentru prima dată în ultimii 11 ani, peste 200 de maşini. Vânzările mondiale ale grupului Renaul au scăzut cu 6,1% în T3 din 2020

„În locul lui vom vedea un viitor crossover cu şapte locuri care să înlocuiască nu numai MCV-ul clasic, cât şi Lodgy. Am văzut rezultatele grupului Renault prezentate astăzi faptul că şi Dacia şi Renault au înregistrat scăderi. Era de neevitat acest lucru având în vedere că întreaga industrie a fost puternic afectată în primăvara acestui an de lockdown”, spune Bogdan Alecu, jurnalist.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici