Epic Games marchează împotriva Apple. Speră la o veste bună şi pentru jocul Fortnite

  • Când doi se ceartă al treilea pierde, adică utilizatorul de iOS
  • Epic Games a primit un avantaj şi speră să câştige conflictul
  • Avocaţii Apple sunt puşi sub presiune de judecători
174 afișări
Imaginea articolului Epic Games marchează împotriva Apple. Speră la o veste bună şi pentru jocul Fortnite

Profimedia

Lupta continuă între Epic Games şi Apple, iar veştile bune sunt, de data acesta, de partea lui Tim Sweeney, CEO-ul Epic Games.

Epic primeşte un răspuns pozitiv în instanţă: Unreal Engine rămâne pe iOS
 
De ce? Pentru că lipsa lui ar putea afecta alte companii.
 
Cei de la Epic speră o veste bună şi pentru jocul Fortnite, care urmează să devină imposibil de jucat pe iOS, după ce va primi update-ul care va da startul noului sezon.
 
Reprezentanţii Apple au declarat săptămâna trecută că Epic Games poate oricând să aducă Fortnite înapoi pe platformele lor atât timp cât elimină metoda alternativă de plată din joc, care contravine regulamentului App Store.
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici