Gadget pentru pasionaţii de fitness: cum poţi controla smartphone-ul de la distanţă, chiar şi purtând mănuşi

  • ArcX a dezvoltat un gadget care poate să controleze smartphone-urile
  • Gadgetul se adresează pasionaţilor de fitness şi sporturi extreme
  • Inelul îţi permite să controlezi telefonul extrem de uşor, chiar şi când porţi mănuşi
  • Preţul inelului este de 36 de euro şi este disponibil pe 3 culori
94 afișări
Imaginea articolului Gadget pentru pasionaţii de fitness: cum poţi controla smartphone-ul de la distanţă, chiar şi purtând mănuşi

FOTO: ArcX

Telefonul îi distrage pe mulţi de fiecare dată când merg la sală. CEO-ul companiei ArcX spune că a găsit soluţia.
 
„Cu telefonul bine protejat în buzunar sau rucsac, ArcX îţi permite să controlezi dispozitivul, simplu şi uşor, chiar şi atunci când porţi mănuşi. Poţi ţine mâinile pe ghidon, ochii la drum, în timp ce controlezi playlist-ul, intervalele, toate cu o simplă atingere”, explică Paul Blair, fondator ArcX.
 
ArcX se adresează pasionaţilor de fitness şi sporturi extreme care s-au săturat să fie încurcaţi de propriul smartphone. Inelul smart vine la pachet cu o aplicaţie mobilă prin care poţi să-ţi controlezi playlist-ul şi apelurile telefonice primite, totul printr-o singură atingere.
 
Pe lângă smartphone, gadgetul poate controla camerele video de acţiune şi boxele bluetooth. Este rezistent la apă şi şocuri. Dispozitivul e disponibil pe culorile negru, albastru şi portocaliu şi costă 36 de euro.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici