Gadgetul care te ajută să scapi şi de caniculă şi de bacteriile din casă

  • Pentru a scăpa de umezeala din casă, Radu a plecat din magazin cu un dezumidificator de aer
  • Un purificator smart distruge bacteriile, şi este recomandat celor care suferă de alergii
  • Aparatele de aer condiţionat portabile sunt tot mai căutate în contextul crizei Covid-19
276 afișări

Ca să scape şi de caniculă şi de bacteriile din casă, Radu şi-a cumpărat un aparat smart, care purifică aerul în timp ce îl răceşte. Sunt o mulţime de astfel de gadgeturi pe piaţă, care te scapă de umezeala din încăperi şi curăţă aerul sau îl răcesc. Dacă te grăbeşti, un aer condiţional portabil e mai uşor de montat, nu trebuie să aştepţi instalatorul. Astfel de gadgeturi costă de la câteva sute de lei, până la 3000 de lei, depinde de funcţiile pe care le doreşti. Şi nu uita! Să aeriseşti locuinţa nu este întotdeaua suficient ca să respiri aer curat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici