Google a prezentat oglinda magică 3D care pune faţă în faţă persoanele aflate la mare distanţă

  • La Google I/O, compania americană a prezentat planurile de viitor din mai multe industrii.
  • Google a început evenimentul cu progresele făcute în ceea ce priveşte inteligenţa artificială.
  • Google a început evenimentul cu progresele făcute în ceea ce priveşte inteligenţa artificială.
238 afișări
Imaginea articolului Google a prezentat oglinda magică 3D care pune faţă în faţă persoanele aflate la mare distanţă

Google vrea să revoluţioneze .. totul

 

Cea mai importantă conferinţă Google a început marţi seară, iar prima zi a fost cu şi despre inteligenţa artificială. Şi nu putea începe altfel decât cu un concert la care au cântat şi nişte animăluţe virtuale.
 
Pe parcursul primei zi de la Google I/O (ai-io), inteligenţa artificială a fost principala atracţie. Au fost prezentate mai multe proiecte. Unul dintre ele este Proiectul Starline, care vine în ajutorul tuturor mai ales pe timp de pandemie. Este o oglindă magică care foloseşte imaginarea 3D şi compresia în timp real pentru a reda o persoană exact cum este. Astfel, două persoane aflate la mare distanţă una de cealaltă pot stat faţă în faţă. 
 
CHI-CHI - participantă Proiect Starline:
”Darlene este sora mea mai mică. Ultima dată când am văzut-o a fost în urmă cu mai bine de un an”.
 
 
DARLENE - participantă Proiect Starline:
”Să nu pot să-mi văd nepotul în persoană mă face să fiu tristă”.
 
Google are obiective importante şi în ceea ce priveşte planeta. Vrea ca până în 2030 să reducă în totalitate amprenta de carbon. Asta după ce în urmă cu 4 ani reuşea să folosească doar energie din surse regenerabile.
 
SUNDAR PICHAI - CEO Google:
”În primul rând, trebuie să obţinem energie verde în fiecare loc în care operăm. Un lucru mai greu de realizat în anumite locuri decât în altele. În prezent, 5 dintre centrele noastre de date deja operează cu 90% energie din surse regenerabile”.
 
Conferinţa Google I/O s-a oprit. Vor fi prezentate noi device-uri, iar pe Aleph News te ţinem la curent cu tot ce apare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici