Huawei a relansat un telefon din 2019 deoarece modelul are acces la serviciile Google

Huawei a relansat, într-o ediţie nouă, un model de smartphone din 2019 care are încă acces la serviciile Google.

2330 afișări
Imaginea articolului Huawei a relansat un telefon din 2019 deoarece modelul are acces la serviciile Google

Huawei a relansat un telefon din 2019 deoarece modelul are acces la serviciile Google

Huawei P30 Lite New Edition nu vine cu multe schimbări, dar îi permite companiei asiatice să vândă smartphone-uri pe pieţele din Occident, unde oamenii doresc acces la serviciile Google precum Gmail, YouTube sau Maps.

Huawei nu poate, deocamdată, instala aceste aplicaţii pe noi modele de smartphone-uri deoarece nu a fost scoasă de SUA de pe o listă care îi interzice acest lucru. Astfel, gigantul din China relansează modele mai vechi, certificate deja, care sunt îmbunătăţite. Compania a lansat, la sfârşitul anului trecut, şi o nouă variantă de P30 Pro, numită, simplu, New P30 Pro.

P30 Lite New Edition are mai multă memorie RAM în varianta standard decât P30 Lite (6GB faţă de 4 GB) şi capacitate de stocare mai mare (256 GB faţă de 128 GB).

În rest, noul telefon este identic cu cel de anul trecut.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici