Instagram le oferă utilizatorilor o nouă modalitate de a face bani. Platforma deschide accesul la funcţia Shopping, prin care creatorii şi influencerii îşi pot vinde produsele direct din aplicaţie

Afacerile mici şi creatorii de conţinut care au fost afectaţi de pandemia de coronavirus vor avea o nouă oportunitate de a-şi majora veniturile prin intermediul reţelei sociale Instagram, scrie Forbes.

508 afișări
Imaginea articolului Instagram le oferă utilizatorilor o nouă modalitate de a face bani. Platforma deschide accesul la funcţia Shopping, prin care creatorii şi influencerii îşi pot vinde produsele direct din aplicaţie

Platforma deţinută de Facebook îşi va extinde accesul către funcţia Instagram Shopping pentru creatorii de conţinut si influencerii care vor să îşi vândă produsele direct din aplicaţie.

Din 2016 – când a fost introdusă funcţia de cumpărături – Instagram le-a oferit retailerilor şi vedetelor şansa de a-şi eticheta produsele cu informaţii referitoare la preţ, care sunt valabile în interiorul aplicaţiei.

Astfel, utilizatorii sunt redirecţionaţi către un website pentru a-şi finaliza comanda. În martie 2019, compania declara că 130 de milioane de oameni accesează postările Instagram Shopping în fiecare lună.

Noile reguli vor intra în vigoare pe 9 iulie, iar utilizatorii care vor dori să beneficieze de noul serviciu vor trebui să îşi creeze un cont business, să urmeze aceşti paşi şi să locuiască într-una din ţările în care serviciul este valabil.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici