iPad Air 4 îi face competiţie modelului Pro

  • Mărul american pregăteşte o armată de device-uri noi
  • Au apărut primele imagini cu noua tabletă
  • iPad Air 4 s-ar putea să ajungă în casa ta anul acesta
  • Costă mai mult decât anul trecut, dar pare mai mult varianta Lite de la iPad Pro 8
  • Va fi lansat odată cu Apple Watch 6
204 afișări
Imaginea articolului  iPad Air 4 îi face competiţie modelului Pro

iPad Air 4 îi face competiţie modelului Pro

Când vine vorba de tablete, Apple le face pe cele mai bune. Mereu a oferit două modele pentru buzunare diferite: iPad Air şi iPad Pro. 

Ei bine, modelul mai de buget, adică Air, nu mai este atât de ieftin.

Preţul va începe de la 649$, o sumă mai mare faţă de anul trecut 499$. Însă împrumută multe lucruri bune de la fratele mai mare, adică varianta Pro.

Pentru banii aştia vei primi un ecran mai mare, spaţiu de stocare mai mare, procesorul bionic A14X şi probabil port USB-C.

Spionii tech spun că modelul ar putea avea senzor de amprentă în butonul de power, pe lateral şi asta le place.

iPad Air 4 s-ar putea să fie prezentat odată cu iPhone 12, dar să producă în masă din 2021.

Dacă îţi doreşti o tabletă stilată, cu ecran mare, care se mişcă rapid şi ştii că nu vei avea probleme cu ea, dar nu vrei să cheltuieşti o avere, acesta este modelul mult aşteptat.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici