NASA a realizat un trailer animat al viitoarei misiuni către Marte VIDEO

  • Trailerul are un minut şi prezintă misiunea pe înţelesul tuturor.
  • Sunt prezentate roverul, elicopterul şi locul de aterizare.
  • Misiunea americană spre Marte va decola pe 30 iulie.
2942 afișări
Imaginea articolului NASA a realizat un trailer animat al viitoarei misiuni către Marte VIDEO

NASA a realizat un trailer animat al viitoarei misiuni către Marte VIDEO

Te-ai obişnuit cu trailere pentru jocuri sau pentru filme? Obişnuieşte-te şi cu trailere pentru misiuni spaţiale.

NASA a lansat trailerul misiunii către Marte, care va decola pe 30 iulie de la Cape Canaveral, din Florida.

Spre deosebire de alte prezentări ale unor misiuni spaţiale, noul trailer al misiunii către Marte este un desen animat care vrea să te înveţe despre rover-ul Perseverence, despre elicopterul Ingenuity dar şi despre locul aterizării pe Marte, craterul Jezero.

Un fel de „Ştiinţa pentru toţi".

        

Dar iată şi partea mai puţin cunoscută însă foarte interesantă a misiunii. Nava va duce acasă un meteorit de pe planeta Marte găsit pe pământ, în Oman. Meteoritul va fi folosit pentru calibrarea instrumentelor de măsură de pe roverul Perseverence.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici