Operatorii de telefonie mobilă ezită să implementeze 5G, tehnologia viitorului

  • Specialiştii au vorbit despre tehnologia 5G la Mobile Word Congress.
  • IBM şi QUALCOMM au explicat avantajele folosirii tehnologiei 5G.
  • Infrastructura 5G vine cu costuri mari pentru operatorii de telefonie mobilă.
1560 afișări
Imaginea articolului Operatorii de telefonie mobilă ezită să implementeze 5G, tehnologia viitorului

STORY 5G ESTE RETETA VIITORULUI

Conectivitatea este esenţială pentru prosperitatea şi dezvoltarea tuturor. Giganţii din telefonia mobilă au dezbătut în cadrul Mobile World Congress situaţia noii tehnologii, 5G.
 
Companii precum IBM şi Qualcomm au făcut câteva declaraţii privind noile descoperiri în materie de 5G. Specialiştii în telefonie mobilă au discutat despre avantajele folosirii noii tehnologii, dar şi despre problemele cu care se confruntă.
 
Mulţi dintre operatorii de telefonie mobilă nu sunt încă dispuşi să facă pasul spre 5G din cauza costurilor enorme cu infrastructura. Potrivit statisticilor GSMA, se aşteaptă ca până în 2025 să existe aproximativ 1,8 miliarde de conexiuni 5G.
 
CEO-ul companiei Qualcomm spune mai multe despre tehnologia care vrea să revoluţioneze viitorul.
 
CRISTIANO AMON - CEO Qualcomm 
”Oportunitatea tehnologiei 5G este uriaşă. De la maşina conectată care se conduce mai eficient în sistemul de transport, la fabricile viitorului, la întreprinderile hiper-conectate pe care le vedem răsărind astăzi. 5G va avea un impact virtual în fiecare industrie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici