Mesajele ajung mai uşor la client. Principalele platforme de eCommerce primesc îmbunătăţiri în timp de pandemie

  • Platformele de eCommerce pot fi îmbunătăţite
  • Pe internet găseşti plugin-uri gratuite
  • Mesajele ajung mai uşor la client
  • Numărul comenzilor neridicate a scăzut
172 afișări
Imaginea articolului Mesajele ajung mai uşor la client. Principalele platforme de eCommerce primesc îmbunătăţiri în timp de pandemie

Principalele platforme de eCommerce primesc îmbunătăţiri în timp de pandemie. Mesajele ajung mai uşor la client

SMS Link a lansat module gratuite pentru principalele platforme de eCommerce: Magento, PrestaShop, OpenCart şi WooCommerce. Cu ajutorul plugin-urilor mesajele ajung acum mai uşor la clienţi şi pot fi descărcate uşor de pe internet.

Alexandru Stupar, antreprenor IT: Modulele gratuite vin în sprijinul magazinelor online prin reducerea costurilor de implementare pentru notificările SMS despre starea comenzilor şi contribuie la îmbunătăţirea interacţiunii cu clienţii magazinelor online, studiile arătând că numarul de comenzi neridicate de către clienţi şi numarul de apeluri în call center din partea clienţilor pentru întrebări despre evolutia comenzii, scad semnificativ.

Peste 1200 de clienţi corporate şi din instituţii bancare trimit în medie peste 380.000 de SMS-uri pe zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici