Roboţii se apucă de construit, iar rezultatele sunt spectaculoase

  • Compania Canvas a creat un robot care asistă în construcţii
  • Robotul este capabil să realizeze finisaje interioare şi a fost folosit deja
  • El se foloseşte de inteligenţa artificială iar rezultatele sunt spectaculoase
594 afișări
Imaginea articolului Roboţii se apucă de construit, iar rezultatele sunt spectaculoase

Există persoane care se tem că roboţii le vor fura slujbe. O companie americană de construcţii deja a făcut un prim pas.

Theresa Arevalo este cea din spatele companiei care a construit robotul muncitor. E cât un cuptor ca dimensiune şi e capabil să facă finisaje de interior. A fost folosit deja la terminalul aeroportului internaţional din San Francisco. Se foloseşte de inteligenţa artificială pentru asta.
 
Alţi roboţi în construcţii sunt folosiţi pentru forţă brută. Ajută oamenii să care ţevi extrem de grele. Dar roboţii nu sunt folosiţi doar în construcţii, pot să fie şi creativi. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici