Samsung Galaxy Watch 3 a fost prezentat publicului. Cu ce îmbunătăţiri vine noul smart watch?

  • Samsung Galaxy Watch 3 a fost anunţat la evenimentul Unpacked
  • Este un produs nou, însă are multe specificaţii ca cele din trecut
  • Preţul este destul de mare şi fanii brandului se întreabă dacă merită
1654 afișări
Imaginea articolului Samsung Galaxy Watch 3 a fost prezentat publicului. Cu ce îmbunătăţiri vine noul smart watch?

Samsung Galaxy Watch 3 a fost prezentat publicului. Cu ce îmbunătăţiri vine noul smart watch?

 

L-aţi cerut, l-aţi primit. Noua bijuterie smart de la Samsung a fost anunţată la evenimentul Unpacked. Galaxy Watch 3 vine în două forme: una de 45mm, iar cealaltă de 41. Design-ul este asemănător primei generaţii şi multe componente interne au fost luate de la Galaxy active 2. Device-ul readuce mult iubitul inel de navigare în meniu şi asta este bine! Iată primele impresii.

„Amândouă versiunile Galaxy Watch 3 au procesorul Exynos 9110. Este exact acelaşi procesor ca pe Galaxy Active 2. Similitudinile nu se termină aici. Bateriile din versiunile de 41mm şi 45mm ale lui Galaxy Watch 3 sunt identice cu cele din versiunile de 40mm şi 44mm ale lui Watch Active 2”, a spus Youtuberul Engadget. 

Ce aduce nou Galaxy Watch 3?

„Acum poţi să urmăreşti datele a 40 de activităţi, dintre care 7 sunt detectate automat. Restul de 33 le poţi activa manual, precum tracţiuni şi genuflexiuni, ceea ce e drăguţ”, a mai explicat acesta. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici