Samsung lanseasă un nou model de smartphone. Senzorul noului telefon este conceput de Sony

  • Samsung Galaxy Z Fold 3 va fi lansat în luna august din acest an.
  • Informaţiile spun că senzorul noului telefon este conceput de Sony.
  • Conform SamMobile, telefonul va avea un preţ de 1.600 de dolari.
677 afișări
Imaginea articolului Samsung lanseasă un nou model de smartphone. Senzorul noului telefon este conceput de Sony

Samsung lanseasă un nou model de smartphone. Senzorul noului telefon este conceput de Sony

Cei care sunt fanii telefoanelor pliabile se vor putea bucura de un nou model. Samsung se pregăteşte de lansarea celei de-a treia generaţii de Galaxy Fold, telefonul cu ecran pliabil. 
 
Conform SamMobile, acesta va fi cu 20% mai ieftin ca predecesorul şi va costa 1.600 de dolari. Au apărut informaţii că noul telefon va fi dotat cu senzorul de 16 MP de la Sony. Noul telefon se va lansa oficial în luna august.
 
Apple şi Google intenţionează să scoată un telefon cu ecran pliabil în viitorul apropiat.
 
Tech vlogger-ul Andy Bowyer ne spune părerea lui despre acest model de smartphone: „Deci, per total, Samsung Galay Z Fold 3 arată incredibil şi este minunat să vezi inovaţii în industria smartphone-urilor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici